Sponssi Oy

Palveluksessasi on  yhteistyökumppanuuksien asiantuntija, yli kymmenen vuoden kokemuksella eri tason yhteistyökumppanuukista.

Sponssi Oy

Sponssi Oy on perustettu vuonna 2021 auttamaan tuloksellisten yhteistyökumppanuuksien tekemisessä. Yrityksen missio on auttaa organisaatioita tekemään kumppanuuksia menestyksekkäästi kohderyhmien ja yhteiskunnan hyväksi. Tarjoan palveluita kaikille alalla toimiville. Visiona on maailma jossa tulokselliset kumppanuudet ovat yritysten aktiivisessa ja systemaattisessa markkinoinnin keinovalikoimassa hyödyttäen yhteisöjä ja yhteiskuntaa laajemmin. Yrityksen arvot ovat rehellisyys, ammattitaito ja intohimo.

Toni Nikunen

Olen toiminut tapahtumakumppanuuksien  parissa, tuottanut kampanjoita, tehnyt vaikuttajayhteistöitä ja tullut palkituksi sponsorointiyhteistyön hyvin suunnitellusta prosessista. Olen tuottanut Guinnessin maailman ennätyksen, käsirjoittanut TV-mainoksia ja radiomainontaa. johtanut äänibrändäyksen ja suunnitellut HS:n etusivun mainoksen neljästi.

Toimin Sponsorointi ja tapahtumat yhdistyksen hallituksessa vuosina 2019 – 2022 ja olen Suomen kouluttautunein sponsoroinnin ammattilainen.

Kiinnostaako aihealue? Kaipaatko apua sponsoroinnin tekemisessä?

Autan organisaatioita tekemään tuloksellisia yhteistyökumppanuuksia.

Yhteistyöterveisin

Toni Nikunen, Sponssi Oy

Suomen koulutetuin sponsoroinnin osaaja