Tämä blogikirjoitusten sarja esittelee alan tietolähteitä eri muodoissa. Kun ajat autolla tai laittelet pyykkejä ja korvat kaipaavat uutta asiaa, niin mitä kuuntelisi?  Tässä pureskeltuna vaihtoehdot sponsorointi aiheisista podcasteista meiltä ja maailmalta. 

Sponssipodi – alan äänenkantaja selvällä Suomen kielellä

Laura Sandströmin ja Jones Häkkisen laadukkaasti toteutettu podi, jossa vieraina alan toimijoita ja asiantuntijoita. Tästä kannattaa lähteä liikkeelle. https://open.spotify.com/show/5i7BB0x4oU79IhbIUkQBd1?si=Vm53kDgNSbqOdH36EOn-lg&nd=1

TicketManager All Access Interview Series

Yksi omista suosikeistani. Erinomaisia keskusteluja ja näkökulmia polttaviin aiheisiin. Jim Andrews juontajana on pitkän linjan sponsoroinnin huippuammattilainen. Hyvin suoraviivaisia jaksoja, joissa asia täyttä timanttia. https://open.spotify.com/show/3PXjCT8hiZbhAeR2HAS8cr?si=tNGxEyWESymXPU1v0MqAcw&nd=1

The Unofficial Parner Podcast

Tekevät myös muuta mediaa, mutta tässä on podcast kovanluokan vierailla. Pureutuvat asiantuntijuudellaan esimerkkitapauksiin pintaa syvemmältä. Ruotivat strategioita ja analysoivat ilmiöitä ja trendejä. Iso peukku tälle. 

The Sport Geek

Australialaisen Sean Callanan vetämä podcast. Sporttibisnes pääosassa, mutta paljon myös sponsorointiin liittyvää asiaa. https://open.spotify.com/show/2B8YfcUo40cuwBzAYmR8Tn?si=dj_X5wIEQfSii9UeoAdNQA&nd=1

The Sustainability Report Podcast

Hiukan pitkäveteisesti vedetty podi. Aihepiiri vastuullisuuteen liittyen todella mielenkiintoinen, muttei pidä otteessaan niin hyvin kuin listan muut podit. Yhteistyökumppanuudet osana kokonaisuutta, vastuullisuutta käsitellään sporttikontekstissa. 

The Sports Management Podcast

Ruotsalaisen Marcus Filipsson vetämä podcast haastattelee urheilumarkkinoinnin ja johtamisen ammattilaisia ympäri maailmaa. Vieraat kertovat kattavasti urastaan ja antavat vinkkejä, mihin asioihin kannattaa panostaa jos haluaa urheilubisneksen pariin. 

Inside Sponsorship Podcast

Mielenkiintoisia kumppanuusesimerkkejä isojen merten takaa mm. Australiasta ja Jenkeistä. 

Kympillä-urheilumarkkinointipodcast

10.fi urheilumarkkinointimedian pyörittämä podi. On ollut jo hetken tauolla, mutta kannattaa käydä kuuntelemassa jo olemassa olevat tohtori Arto Kuuluvaisen vetämän jaksot. 

Jäikö oma suosikkisi rannalle? Kommentoi tai pistä viestiä, niin päivitetään mukaan.